Doar un pas până la al treilea titlu consecutiv de CAMPIONI la handbal masculin! | Vezi ce declară cei mai importanți jucători Dinamoviști pentru „Doar Dinamo”

După victoria fără emoții în fața celor de la Potaissa Turda, scor general 2-0, CS Dinamo, este în Finala Ligii Naționale de handbal masculin!

somproduct.ro

Mai jos aveți declarațiile în EXCLUSIVITATE de la cei mai iubiți și apreciați jucători ai formației din Ștefan cel Mare:

Sajad Esteki: „Duminică am avut un meci greu, dar foarte bun pentru noi, pentru că am intrat cu toata puterea noastră în joc și l-am câștigat! Eu cred că toți jucăm foarte bine, suntem motivați și cel mai important este că ne ajutăm unul pe celălat în joc și asta se vede. Cât despre fani, sunt geniali și ne ajută de fiecare dată să câștigăm, cu atmosfera pe care o crează. Acum ne gândim la finală, avem mai mult de o săptămână să ne pregătim bine, astăzi ne aflăm și adversarii din finală, CSM sau Steaua, dar, nu ne facem griji pentru că vom lupta să câștigăm și să ridicăm un alt trofeu!”

Allahkaram Esteki: „Duminică am avut un meci dificil, dar se vede că suntem una dintre cele mai bune echipe din România, toți am jucat foarte bine, se vede că suntem profesioniști și avem experință de joc care ne ajută să câștigăm.

În finală, dacă ne păstrăm același joc, sunt sigur că vom ieși iar campioni! Vom lupta pentru „câinii roși”! Dacă îți amintești, noi am fost pe locul 7, dar fanii au fost alături de noi și ne-au ajutat să revenim în top, în lupta pentru titlu. Avem niște fani uimitori!”

Hugo Descat: „A fost un joc foarte bun pentru noi, am fost foarte puternici, am condus pe tot parcursul partidei cu 3/4/5 goluri distanță. Atmosfera a fost incredibilă, avem cei mai tari fani! Ei ne-au împins spre finală și sper să ne împingă iar și spre titlu . Noi lucrăm foarte mult pentru finală și sunt curios cine o să câștige în seara aceasta.”

Marius Mocanu: „A fost un meci greu în care Turda nu a cedat nicio secundă, însă, noi cu o mobilizare foarte bună și o atmosferă superbă creată de fanii noștri dragi, am reușit să îl câștigăm. Ne-am dorit foarte tare să închidem semifinala acasă și mă bucur că am reușit această performanță. Primul gând pe care l-am avut în minte după ce ne-am calificat în finală, a fost să intru pe teren, să îmi strâng colegii în brațe și să ne bucurăm alături de suporterii noștri. De asemenea, așteptăm cu interes să aflăm cu cine vom juca în finală și apoi ne vom pregăti specific.Suntem conștineți că avem o șansă mare să facem istorie și ne dorim ca indiferent de adversarul din finală, să ne luptăm și să câștigăm un nou titlu de campioni.”

Dinamo își alfă adversara în această seară. CSM București și CSA Steaua, joacă meciul decisiv pentru calificarea în finală, la ora 20:00.

Reclame