Florin Bratu, înainte de disputa dintre Dinamo şi Botoşani: “Adversarul se va autodepăşi cu noi”

Etapa din acest weekend din play-out programează finala acestui eşalon.

evomag.ro

Liderul Dinamo, echipă pe care Florin Bratu o reconstruiește în acest campionat, primește vizita locului secund din play-out, FC Botoșani, într-un duel care se va desfășura, sâmbătă, de la ora 21:30, pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Tehnicianul lui FC Dinamo Bucureşti a explicat cum trebuie să abordeze “câinii” meciurile care au mai rămas de disputat în play-out. Tehnicianul a explicat ce așteaptă de la fotbaliști în acest final de sezon în care formația nu mai are niciun obiectiv.

„Avem meci cu FC Botoșani, care e iar pe o pantă ascendentă după o perioadă nefastă. Îmi plac antrenorul și jucătorii moldovenilor, îi apreciez mult, sunt sigur că nu vor fi obosiți după partida de Cupă cu oltenii.

Le-am spus fotbaliștilor mei că adversarul se va autodepăși cu noi. Tot acest play-out e o lecție de viață pentru mine, pentru jucători. Le spun mereu că încrederea așa vine, iar tinerii pot crește pentru partidele tari ce vor urma.

Iar fotbaliștii au văzut că pot evolua într-o atmosferă bună, de concurență corectă, în care fiecare are șanse de a juca, indiferent de vârstă sau de statut”, a declarat Bratu, pentru o publicaţie sportivă.

Reclame