VIDEO | Bratu, mulţumit după Dinamo – FC Botoşani, scor 2-0 | Cum a explicat absenţele lui Torje şi Nemec

Dinamo s-a impus cu 2-0 în meciul disputat pe teren propriu împotriva celor de la FC Botoşani, în cadrul etapei cu numărul nouă din play-out-ul Ligii 1, şi s-a distanţat în fruntea clasamentului, la nouă puncte de locului doi.

Antrenorul echipei Dinamo, Florin Bratu în vârstă de 38 de ani, şi-a felicitat jucătorii pentru victoria obţinută şi a mărturisit că îşi doreşte să implenteze o mentalitate germană la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Florin Bratu: „Dinamo are experienţe neplăcute pe final de joc şi vreau să-i ţin în priză şi să avem o mentalitate nemţească, să jucăm până când fluieră arbitrul, pentru că jocul de fotbal te poate fura, iar micile nesincronizări te pot costa.

Nu am văzut faza golului, însă, chiar dacă a fost aşa, am înscris al doilea gol. Nu cred că poate spune cineva că nu am câştigat pe merit. Dinamo a jucat bine. Am pregătit jocul să mergem peste ei, pentru că avem calitate, şi i-am surprins de câteva ori. Botoşaniul e echipă bună, a arătat şi în această seară, dar nu a marcat şi aici s-a făcut diferenţa. Vreau să-i felicit pe jucătorii mei. Să ştiţi că nu e uşor să-i ţii motivaţi şi mă bucur că ceea ce lucrăm şi le transmit în discuţiile individuale, dar şi cu echipa, văd în joc”.

Gabi Torje şi Adam Nemec nu au făcut parte din lotul lui Dinamo pentru meciul din Ştefan cel Mare. Bratu a lăsat să se înţeleagă că cei doi au şanse mici să mai prindă primul 11 pe finalul acestui sezon.

„Ne-am axat foarte mult pe jucătorii cu contracte, pe cei tineri. Din păcate nu am avut toţi jucătorii, au fost la juniori. Avem un lot bun, echilibrat, cu potenţial. Se găsesc tot timpul soluţii. Prioritate au jucătorii care au contracte şi din vară”, a adăugat tehnicianul.

După nouă etape disputate în play-out, Dinamo e pe primul loc, cu 41 de puncte. Distanţa faţă de Botoşani (locul 2) e acum de nouă puncte, cu cinci meciuri rămase de disputat.

  • Florin Bratu este la meciul cu numărul zece pe banca lui Dinamo, bifând şapte victorii şi trei înfrângeri.
Reclame