Chindia Târgoviște aproape de baraj! Hermannstadt în liga 1 după 3 ani? | Vezi ce declară Denis Ciobotariu pentru Doar Dinamo și cum au petrecut sibienii la Târgoviște

Astăzi a avut loc partida dintre Chindia Târgoviște și Hermannstadt, partidă terminată la egalitate cu scorul de 1-1.

Deși pentru sibieni a fost „meciul de care aveau nevoie” pentru a scoate un punct, punct care le-a adus matematic promovarea în liga 1 și dâmbovițenii și-au asigurat locul care le permite să dispute barajul pentru accederea în prima ligă.

Imediat după ce s-a încheiat partida de la Târgoviște, sibienii au încins „hora bucuriei „, în timp ce la stația de amplificare a arenei s-au auzit acordurile celebrei melodii ”We are the Champions”. După ce au făcut „hora bucuriei”, la mijlocul terenului, s-au stropit cu șampanie, iar petrecerea a continuat și în vestiar. Înainte de a merge la cabine, fotbaliștii de la Hermannstadt s-au dus și la galerie, acolo unde au sărbătorit succesul în stil nordic, făcut celebru de Islanda la Euro 2016.

După meci, am stat de vorbă cu Denis Ciobotariu, jucătorul de viitor al echipei din Ștefan cel Mare. Împrumutat la Chindia Târgoviște în această iarnă, care a fost titular în această partidă.

„A fost un meci greu, cu ocazii și de o parte și de alta, s-a resimțit oboseala și la noi și la cei de la Hermannstadt, iar în final rezultatul a fost echitabil. Avem șanse de promovare și suntem foarte aproape de a juca barajul. Acum ne pregătim pentru urmatorul meci și vom vedea ce va fi în continuare.”, a declarat Denis Ciobotariu pentru „Doar Dinamo”.

Reclame