VIDEO | Victoria lui Dinamo din partida cu Botoşani, dezbină echipa tehnică: „Naivitatea ne-a costat!”

Imagini uluitoare au fost surprinse de către camerele de filmat în partida câştigată în Ștefan cel Mare, de către Dinamo cu scorul de 2-0 în faţa celor de la Botoşani.

somproduct.ro

Salomao a adus victoria pentru trupa antrenată de Florin Bratu, cu o dublă în minutele 34 şi 53.

În timpul meciului, scos din sărite de erorile lui Pap, Costel Enache l-a certat violent pe antrenorul cu portarii. La finalul meciului, acesta a fost foarte marcat de discuţia pe care a avut-o cu Enache. Antrenorul lui FC Botoşani a evitat însă să vorbească despre acest moment şi a preferat să comenteze jocul.

Nu am ce să explic. Discuţiile dintre noi sunt discuţii între noi. Nu înţeleg de ce vă luaţi direct de Pap. Haideţi să vorbim de toată echipa. Ce vorbim noi în vestiar e cu totul altceva. Poate am şi eu greşelile mele când aleg primul ”11”, primul ”18”, dar nu trebuie să ne luăm de aceste greşeli. Nu cred că am făcut un joc slab, am făcut un joc pozitiv, cu mentalitate ofensivă. Dinamo a intrat în joc dintr-o greşeală de arbitraj. Nu este chiar confortabil mental ca, în momentul în care controlezi jocul, Dinamo să intre în joc cu o greşeală arbitraj.

Pot găsi argumente şi o laudă pentru jucători pentru că pun în practică ce le zic. I-am văzut concentraţi”, a declarat Costel Enache la finalul partidei.

Reclame