Jaime Penedo: “Mi-ar plăcea să-l întâlnesc pe Putin!”

Jaime Penedo, portarul lui Dinamo Bucureşti, a fost inclus în lotul lărgit al reprezentativei Panama pentru Cupa Mondială de fotbal ediţia 2018 (14 iunie – 15 iulie), dat publicităţii de selecţionerul Hernan Dario Gomez.

Goalkeeper-ul în vârstă de 36 ani, recunoşate că îl admiră foarte mult pe Vladimir Putin, despre care susţine că este un tip educat şi îşi doreşte să se întâlnească cu preşedintele Rusiei. Penedo dezvăluie că presa din Panama pune presiune pe naţionala care va merge la CM 2018 şi că fanii au aşteptări foarte mari.

“Abia aştept să merg la turneul final. E o întreagă nebunie. În Panama se vorbeşte mult despre Mondial, dar eu nu prea sunt de acord cu modul în care se vorbeşte acolo. Fanii vor ca echipa să meargă şi să câştige toate meciurile. O anumită parte a presei din Panama e în expectativă. Noi trebuie să facem puncte. Eu vreau să merg să aduăm puncte. Ştiu că va fi complicat, dar ăsta e obiectivul. Dacă Panama va reuşi să iasă din grupe, vom mai vedea.

Mi-ar plăcea să-l întâlnesc pe Putin. Am văzut un documentar despre el, pare un tip foarte educat, cult. Abia aştept să ajung în Rusia, poate o să am timp să văd un pic din oraşe. Îmi place mai mult să vizitez oraşele mici, nu cele mari. Îmi place Italia foarte mult, îmi doresc să merg la Firenze în scurt timp”, a spus Jaime Penedo, conform gsp.

Penedo a îmbrăcat de 129 de ori până acum tricoul naţionalei ţării sale, cu care s-a clasat pe locul secund la ediţiile 2005 şi 2013 ale Gold Cup, campionatul zonei CONCACAF, unde a fost desemnat de fiecare dată cel mai bun goalkeeper al competiţiei.

Reclame