Fotbalistul dorit de Bratu s-a înțeles cu Sepsi | Suma pe care trebuie să o plătească Dinamo, pentru a-l răscumpăra

Florin Bratu și l-ar dori la Dinamo pe fundașul Constantin Dima (18 ani), împrumutat pentru acest sezon la Sepsi Sfântu Gheorghe.

evomag.ro

Dorința lui Bratu nu va avea cum să fie materializată din cauza unei clauze incredibile pe care Sepsi Sfântu Gheorghe a activat-o contra infimei sume de 50.000 de euro. Cotat la 150.000 € pe transfermarkt, Constantin Dima, care evoluează și pentru naționala U19, a jucat 14 meciuri pentru Sepsi în actuala ediție a Ligii 1, 13 dintre ele în campionat șii unul în Cupa României.

Florin Bratu ar fi dorit ca fotbalistul să se alăture noului proiect de la Dinamo din această vară. Lucru care nu se va mai întâmpla, Dima urmând să continue la Sepsi pentru cel puțin un an.

Totuși, conform unei alte prevederi din înțelegerea dintre cluburi, Dinamo mai păstrează și pentru viitoarea ediție posibilitatea de a-l răscumpăra, pentru 50.000 de euro.

„Nu e o pierdere că nu a continuat la Dinamo, noi nu l-am pierdut. Pe el l-am dat la Sepsi, când și dacă vrem să-l aducem înapoi în ediția 2018/2019 plătim și revine. Și pentru el, și pentru noi e bine că joacă la un nivel important la Liga 1”, a declarat Gabriel Răduță, șeful centrului de juniori de la Dinamo.

watchshop.ro

În schimb, Patrick Petre revine din vară în Ștefan cel Mare. „Alb-roşii” speră ca Florin Bratu să îl reabiliteze pe mijlocașul de 21 de ani pentru a ajuta echipa în ediția viitoare de campionat.

„Patrick e răsfățat, dar cu Florin Bratu poate deveni un jucător matur. Are multă calitate, iar Florin va ști să extragă lucrurile pozitive din el”, a mai spus Răduță.

Reclame