Bratu îi recomandă 2 jucători lui Contra: „Meritau să fie convocaţi la echipa naţională”

Formația din Ștefan cel Mare a obținut o nouă victorie sub comanda lui Florin Bratu, a 11-a în 13 etape din play-out. „Câinii” au învins fără probleme la Timișoara, la capătul unui meci pe care l-au dominat de la un capăt la altul și în care nu s-a pus nicio secundă problema învingătoarei.

evomag.ro

Cu fostul atacant la conducere, gruparea din Ștefan cel Mare se anunță una din protagonistele sezonului următor.

”Am reuşit să facem lucruri frumoase, să creăm un fotbal ofensiv, dinamic. Să înscriem goluri multe. Văd o echipă motivată, cu toate că la început credeam că nu-i voi putea motiva. Am lucrat cu antrenori destul de mari în străinătate şi m-am perfecţionat cu timpul. Am venit cu antrenamente moderne. Şi a ieşit un joc frumos, un joc plăcut. Pot să promit că vom transfera câţiva jucători şi vom lucra foarte mult vara aceasta”, a declarat Florin Bratu.

După scandalul Hagi-Contra, legat de convocările pentru meciurile României, a sosit momentul ca şi antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu, să propună jucători selecționerului Cosmin Contra. Bratu consideră că „Guriță” îi cunoaște deoarece i-a urmărit îndeaproape în perioada petrecută ca tehnician în Ștefan cel Mare.

„Hanca şi Daniel Popa meritau să fie convocaţi la echipa naţională. Robert Moldoveanu ar fi o opţiunea pentru Under 21. În sezonul viitor vreau să dau cât mai mulţi jucători la loturile naţionale”, a mai declarat Florin Bratu.

bestkids.ro

„Bratone” a vorbit și despre căpitanul Dan Nistor, cel care a ieșit șchiopătând de pe teren în meciul de la Timișoara.

„Nistor a primit o lovitură în muschi, vom vedea în zilele următoare. Dan este un adevărat luptător, un spartan, căpitanul echipei și vrem să-l recuperăm cât mai repede”, a încheiat Bratu.

  • După această victorie, Dinamo a ajuns la 53 de puncte și ocupă primul loc în play-out.
Reclame