Dinamo termină sezonul competițional cu un egal

Dinamo a terminat la egalitate, scor 0-0, duelul de pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Mihai Popescu și Pesic au ratat marile ocazii pentru dinamoviști, în timp ce Sepsi s-a remarcat doar prin eliminarea tânărului Veress, intrat pe teren după pauză.

La final, Bratu, antrenorul dinamoviștilor a vorbit la cald despre confruntare, dar mai ales despre ce s-a întâmplat în play-out, de când a preluat echipa.

watchshop.ro

„Din punctul meu de vedere am terminat acest play-out cu capul sus. De când am fost adus, am reuşit să promovez mulţi tineri. Am îmbinat maturitatea cu tinereţea, iar rezultatele au venit. Dinamo a arătat un potenţial fantastic, a înscris cele mai multe goluri – 29 în 14 partide. Le mulţumesc jucătorilor, dar şi conducerii. Au avut încredere în mine, m-au lăsat să îmi fac treaba. Deja pregătim viitorul sezon, aşa cu potenţialul pe care îl avem la dispoziţie. Încercăm să formăm o echipă competitivă. Nu va fi uşor, dar avem ambiţie mare. Sunt nişte obiective care pot fi atinse. Vreau să arătăm a haită în sezonul viitor. Când vine cineva în Ştefan cel Mare, trebuie să ne ia în serios şi să ne respecte

Nu ştiu dacă Penedo a mai vorbit cu cei din conducere. Dacă e cum spuneţi, sunt foarte fericit. Eu am insistat mult să rămână, e un fotbalist care ne dă siguranţă”, a spus Bratu.

De remarcat este, că în acest meci s-a consemnat și debutul în Liga 1 a celui mai tânăr jucător din acest sezon: Gabriel Răducan, 17 ani, a intrat pentru Dinamo în minutul 78 în locul lui Daniel Popa

Reclame