OFICIAL | Penedo a semnat prelungirea contractului cu FC Dinamo

FC Dinamo a reuşit o mişcare importantă pentru sezonul următor.

evomag.ro

Jaime Penedo, 36 de ani, s-a folosit de Instagram pentru a-şi anunţa despărţirea de Dinamo, dar şi pentru a confirma semnarea unui nou contract cu alb-roşiii. Iniţial, se părea că aventura lui Penedo în România s-a încheiat, după ce tot el scrisese pe Instagram că „S-a terminat perioada Dinamo. A fost o onoare să le apăr poarta. PCH și fanii au fost fantastici”.

Jaime Manuel Penedo Cano a semnat în urmă cu câteva momente un nou contract cu FC Dinamo București, valabil până la finalul sezonului competițional 2018-2019.

Mulţumesc întregii familii Dinamo, sunt foarte fericit de prelungirea contractului”, a scris panamezul, alături de hashtag-urile DDB şi Doar Dinamo Bucureşti.

55 de meciuri a adunat Penedo în poarta echipei din Ștefan cel Mare în toate competițiile, Liga 1, Cupa României, Cupa Ligii și Europa League, în ultimele două sezoane competiționale.

1 trofeu a câștigat Penedo la Dinamo, Cupa Ligii în 2017. Portarul dinamovist este singurul reprezentant al campionatului intern care va participa la Mondialul din Rusia, fiind convocat în lotul naționalei Panama.

130 de selecții are Penedo pentru naționala Panama. Penedo va împlini peste trei luni, pe 26 septembrie, 37 de ani.

Reclame