Șase dinamoviști fac parte din ‘Echipa play-out-ului ediției 2017-2018″

Revista Ligii Profesioniste de Fotbal a stabilit echipa ideală a play-out-ului pentru ediției 2017-2018. Trupa lui Florin Bratu a terminat pe primul loc în play-out-ul Ligii 1 la cel puțin 14 puncte în faţa celor de la FC Botoșani, principala urmăritoare.

evomag.ro

De asemenea, Sepsi este echipa care i-a luat cele mai multe puncte lui Dinamo în play-out, 4. Dinamo terminând sezonul cu 54 de puncte.

LPF i-a inclus în primul „11” pe următorii jucători dinamoviști:

PORTAR
Jaime Penedo (Dinamo / 36 de ani / 11 jocuri în play-out) – Un profesionist, un exemplu pentru tinerii din lotul roş-albilor. Singurul reprezentant al Ligii 1 Betano la CM 2018 a avut de fiecare dată intervenţii decisive, contribuind astfel la rezultatele excelente bifate de bucureşteni în play-out.

FUNDAȘ
Vlad Olteanu (Dinamo / 22 de ani / 12 jocuri) – Florin Bratu a crezut în el, iar tânărul fundaş l-a răsplătit cu evoluţii sigure, devenind om de bază în tricoul bucureştenilor. Merită urmărită cu atenţie evoluţia sa.

MIJLOCAȘI
Dan Nistor (Dinamo / 30 de ani / 14 jocuri) – Cu cinci pase decisive, capitanul dinamoviştilor a fost cel mai bun pasator din play-out. Este pilonul de bază în jurul căruia Bratu a început reconstrucţia echipei.

Diogo Salomao (Dinamo / 29 de ani / 11 jocuri) – Un jucător cu o tehnică deosebită, capabil oricând să facă diferenţa pe teren. Cifre formidabile în play-out: cinci goluri şi patru pase decisive.

ATACANT
Daniel Popa (Dinamo / 22 de ani / 12 jocuri) – Revenit în iarnă la Dinamo, după o prima parte de campionat cu evoluţii sub aşteptări, a surprins pe mulţi microbişti cu prestaţiile bune din play-out. A înscris de șase ori şi a oferit două pase decisive în 12 jocuri.

Liga profesionistă de fotbal, îl selectează pe antrenorul lui Dinamo, ca fiind cel mai bun antrenor din partea a 2-a, a clasamentului.

ANTRENOR
Florin Bratu (Dinamo / 38 de ani) – Tânărul antrenor dinamovist a schimbat total jocul bucureştenilor. A stabilit recordul de puncte strânse de o echipă în play-out, 34 de puncte. În plus, a dat tot mai mult credit tinerilor, fapt apreciat de către fanii roş-albilor.

Reclame