Dinamo l-a ofertat pe Takayuki Seto!

Takayuki Seto (32 de ani) şi-a încheiat contractul cu Astra Giurgiu, iar japonezul nu va continua în Liga 1. Asta deşi ofertele nu au lispit. Dinamo a insistat pentru transferul său, dar mijlocaşul de 32 de ani nu a fost convins de proiectul „câinilor” şi aşteaptă o propunere din străinătate.

Nu ar fi prima dată când „câinii” l-au contactat pe mijlocaşul central, care a mai fost dorit şi în urmă cu un an. Experienţa lui Seto ar fi însemnat un plus pentru echipa tânără pe care Florin Bratu a gândit-o, dar răspunsul a fost şi de această dată negativ.

Takayuki a vorbit despre viitorul său şi spune că s-ar putea întoarce acasă.

elefant.ro

„Eu am terminat contractul cu Astra. Am avut oferte din Liga 1, dar prefer să plec afară şi am refuzat. Am avut oferte de la Astra şi de la Dinamo şi mai sunt discuţii, interese din partea altor echipe, dar nu vreau. Sunt echipe din play-off şi din play-out. Oferta lui Dinamo nu m-a atras. Voiam să schimb ţara.

Interes e din Asia, din zona Golfului, din Europa. Sunt două echipe din prima ligă a Japoniei care m-au contactat, dar nu nu s-a concretizat nimic încă”, a spus Seto pentru prosport.

  • În 2017, mijlocaşul central s-a reîntors la Giurgiu, după ce şi-a reziliat contractul cu turcii de la Osmanlispor.
Reclame