Handbal | Dinamo continuă să se întărească în vederea noului sezon competițional

Trupa din Ștefan cel Mare, antrenată de Ștefan Constantin și Ionel Ene l-a transferat, joi, pe jucătorul tunisian în vârstă de 30 de ani, Kamel Alouini, acesta este un jucător cu spririt anticipativ, cu randament foarte bun atât în atac, cât și în apărare.

Campion al Africii în 2012 și 2018, participant la Campionatul Mondial 2011, 2013 și 2017, sfertfinalist la Jocurile Olimpice din 2012, Kamel Alouini a evoluat în ultimul an la Al-Ahli, în Arabia Saudită.

watchshop.ro

De-a lungul carierei, a mai jucat în Tunisia (campion de patru ori) și în Franța (a câștigat Cupa Ligii în 2009, cu Istres OPH). Kamel Alouini (1,86 m înălțime / 86 kg) are o tehnică foarte bună individuală, fiind genul de jucător care nu ezită să-și asume responsabilitatea în momentele dificile prin acțiuni individuale.

Linia de 9 metri a echipei noastre începe să prindă contur. După interul dreapta Amine Bannour (tunisian, nou venit), și de cei doi jucători de forță care continuă în tricoul alb-roșu, Ciprian Șandru și Vitaly Komogorov.

Dinamo sezonul 2018-2019

Linia de 6 metri

Extreme stânga: Hugo Descat, Nicu Negru (nou venit)

Extreme dreapta: Răzvan Gavriloaia, Muhamed Zulfic (nou venit)

Pivoți: Dan Savenco, Alireza Mousavi, Andras Szasz (nou venit)

Linia de 9 metri

Inter dreapta: Amine Bannour (nou venit)

Inter stânga: Vitaly Komogorov

Centru: Kamel Alouini (nou venit), Ciprian Șandru

Reclame