>> Papi, vamonos << Jaime Penedo și-a anunțat retragerea

Singurul jucător din Liga 1 care a participat la CM 2018 a anunţat că se retrage de la naţională.

melimeloparis.ro

Naționala statului Panama, debutantă la un Mondial, a părăsit turneul final din Rusia fără niciun punct. La finalul ultimului meci din Rusia, Panama a fost învinsă de Tunisia, scor 1-2, iar portarul lui Dinamo, Jaime Penedo, a încheiat Campionat Mondial cu 11 goluri încasate. Penedo a recunoscut faptul că este finalul câtorva jucători din actuala generaţie.

„Este finalul unui ciclu. Am terminat un turneu final şi am învăţat foarte multe din această experienţă.

Nu a ieşit totul aşa cum ne-am dorit, dar sunt convins că suporterii ne-au susţinut în tot acest timp. Am fost foarte mândru să văd atâţia fani în Rusia”, a declarat Penedo la finalul meciului cu Tunisia.

Evoluţia portarului panamez, a fost analizată de Florin Bratu, cât şi de Ionel Dănciulescu.

Antrenorul lui Dinamo, nu crede că îşi va activa clauza de reziliere a contractului cu Dinamo, după cele 11 goluri primite în Rusia.

„După 10 goluri (n.r. – Penedo a luat 11 goluri) încasate în 3 meciuri, sper să nu se activeze clauza. M-am chinuit foarte mult să rămână la Dinamo. Sper să nu îl ia nimeni. Glumim, el nu a greşit decisiv la niciun gol. După prima repriză cu Belgia, luasem contractul să văd ce clauze mai are pe acolo”, a spus Bratu.

„Penedo n-a avut mare vină la primirea golurilor, cele trei de la Belgia, și cele 6 de la Anglia. Să nu uităm că în meciul cu Belgia a mai scos alte goluri ca și făcute.

Ar trebui ca și coechipierii să-l ajute mai mult, pentru că mai are un meci și sper să nu mai încaseze iar două-trei goluri”, a spus, Dănciulescu.

  • În cele 3 meciuri, Jaime Penedo a avut 5 intervenţii salvatoare, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai panamezilor, în ciuda celor 11 goluri încasate.
  • Potrivit presei din Panama, 6 jucători se vor retrage după turneul din Rusia. Este vorba de Roman Torres (32 ani), Felipe Baloy (37 ani), Jaime Penedo (36 ani), Gabriel Gomez (34 ani), Blas Perez (37 ani) şi Luiz Tejada (36 ani).
Reclame