OFICIAL|Al treilea transfer al Dinamoviștilor! Pe cine au luat?

FC Dinamo București anunță al treilea transfer înregistrat înaintea noului sezon competițional, după mijlocașul Deian Sorescu și atacantul Mircea Axente, prezentați prin intermediul site-ului oficial, http://www.fcdinamo.ro.

Fundașul Sergiu Popovici (25 de ani), care a evoluat ultima oară la Gaz Metan Mediaș, a semnat un contract cu clubul din Ștefan cel Mare pentru următoarele două sezoane competiționale și s-a alăturat lotului antrenat de Florin Bratu în stagiul de pregătire în Polonia, la Gniewino, programat până în 12 iulie.

melimeloparis.ro

Popovici are 32 de meciuri în Liga 1 și patru în Cupa României, sezonul trecut, la Gaz Metan Mediaș.

În campionat a marcat chiar împotriva echipei din Ștefan cel Mare în meciul Dinamo București vs Gaz Metan Mediaș, scor 3-1.

6 este numărul echipelor la care a evoluat Popovici în carieră: Flacăra Făget, FC Vaslui, Voința Sibiu, Academica Argeș, FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș.

77 de partide (32 la Gaz Metan Mediaș, 28 la FC Botoșani și 17 la FC Vaslui) a adunat Popovici în prima ligă a României.

A debutat pe 10 martie 2013 în meciul FC Vaslui vs Gloria Bistrița, scor 1-1.

25 de ani a împlinit Popovici pe 25 martie. Născut la Făget, noul jucător dinamovist a făcut junioratul la LPS Banatul Timișoara și are trei selecții la naționala sub 19 ani a României.

Reclame