Dinamo se întoarce din cantonamnet fără un jucător adus în această vară la Dinamo | Ce declară Florin Bratu?

Thomas Horsten, mijlocașul defensiv în vârsta de 24 de ani, de origine olandeza, nu l-a impresionat deloc pe antrenorul principal din Ștefan cel Mare.

epiesa.ro

Acesta a făcut junioratul la PSV Eindhoven, a vut selecții pentru naționala Olandei U17 și U18, iar în sezonul trecut a jucat în liga a 2-a a Olandei, la FC Eindhoven.

Venit acum o săptămâna alături de dinamoviști în cantonamentul din Italia, Horsten a fost pus în probe de Florin Bratu, alături de lotul actual al dinamoviștilor. Acesta s-a gândit că este un înlocuitor bun pentru Romera, însă nefiind convins de pregătirea lui fizică, l-a exclus din lot.

Bratu l-a văzut pe jucătorul olandez în amicalele cu Arka Dgynia și Zaglebie Lublin, amicale unde și-a arătat carențele în ceea ce îl privește pregătirea fizică.

„Horsten n-a confirmat momentan. A venit după o perioadă în care nu s-a antrenat. E complicat, nu și-a găsit ritmul. Nu are ritmul nostru. Timp nu avem și răbdare nu există!”, a declarat Florin Bratu pentru Digi Sport.

watchshop.ro

FC Dinamo București a pierdut ultima partidă amicală din cadrul stagiului de pregătire în Polonia, scor 2-5 (0-3) cu Chojniczanka Chojnice, disputată astăzi la Gniewino.

Revenirea în țară este programată pe 12 iulie (ora 17:20), la Aeroportul “Henri Coanda”.

Lasă un răspuns