Cernat crede că Dinamo se poate ridica cu pretenţii la titlu în acest sezon

Florin Cernat, acum director sportiv la FC Voluntari, este convins că echipa care l-a lansat în fotbalul mare, Dinamo, va arăta mult mai bine în noul sezon de campionat și că CFR, Craiova și Viitorul rămân cele mai puternice echipe

”Dinamo zic eu că va face o figură mult mai frumoasă. CFR, care i-am văzut acum în Supercupa, care în continuare va fi o echipă care se va bate acolo. Craiova, cu toate că au pierdut câţiva jucători, dar cu transferurile pe care le-au făcut şi probabil că mai fac, iar e o echipă care emite pretenţii. Viitorul, care pentru mine e una dintre cele mai bune echipe din campionat”, a spus Cernat.

watchshop.ro

În prima etapă, FC Voluntari merge în Ștefan cel Mare, iar Florin Cernat este de părere că va fi un meci dificil pentru ambele echipe.

„E un grup unit şi antrenorul Bratu, el întotdeauna vrea performanţă şi e un om care nu vrea să piardă şi probabil că ştie să-şi motiveze jucătorii foarte bine. O să fie un meci greu şi pentru ei că e primul meci din campionat. Jucătorii încă nu sunt pregătiţi 100%, încă mai sunt anumite automatisme care trebuiesc antrenate”, a mai declarat Florin Cernat.

  • FC Voluntari va întâlni Dinamo în prima etapă a Ligii I, duminică, 22 iulie, la ora 21:00, pe Stadionul Dinamo.
Reclame