Deian Sorescu, înainte de Derby de România: „În teren nu joacă banii!”

Jucătorul venit în această vară de la ASU Politehnica Timişoara, Deian Sorescu a impresionat la debutul în tricoul dinamovist.

elefant.ro

Mijlocașul dreapta a intrat în minutul 60 al partidei cu FC Voluntari în minutul 60, în locul lui Moldoveanu, și a marcat 15 minute mai târziu golul de 2-1 care a adus victoria gazdelor. În vârstă de 20 de ani, mijlocaşul a vorbit despre următorul meci, ce urmează pentru Dinamo, derby-ul cu FCSB.

„Sincer vă spun, nici nu știu să exprim în cuvinte cum aștept eu acest meci. Visez să câștigăm, însă mai multe despre trăirile mele aș vrea să vă spun după partidă. Există o diferență în ce noi şi FCSB, dar în teren nu joacă banii. Suntem 11 la 11, plecăm cu șanse egale.

Indiferent că joc din primul minut sau că intru în repriza a doua, eu am să fiu pregătit sută la sută.

D-abia aștept să văd ce surprize pregătesc frumoșii noștri suporteri. Sper să fie cât mai mulți alături de noi, pentru că fotbalul fără fani e urât. Am avut ultrași și la Timișoara, erau mereu alături de echipă și sunt conștient cât de mult contează aportul lor. Chiar vreau să le mulțumesc și să le urez multă baftă în noul sezon de Liga a 2-a. Nu am să uit momentele frumoase petrecute alături de ei. Sper să trăiesc noi clipe frumoase și alături de fanii lui Dinamo”, a declarat Sorescu.

Reclame