Ioan Andone este convins că FCSB va avea viață grea în Derby de România: ”Acum o să-i vedem!”

Victoria obținută de FCSB, pe terenul lui Rudar Velenje în Europa League, turul doi preliminar, nu l-a impresionat deloc pe managerul general al celor de la FC Voluntari, Ioan Andone (58 de ani).

Fostul jucătorul emblematic a lui Dinamo este convins că FCSB va avea viață grea în „Derby de România” şi crede că un atu important al „câinilor roşii” în meciul de duminică va fi antrenorul Florin Bratu (38 de ani).

evomag.ro

”Echipă slăbuță, hai să fim serioși! Bine, în afară de Maribor, care este cunoscută și pe plan european, prea puțin. Bine, puteau câștiga și mai clar. Au dominat meciul cu o singură excepție când ăia puteau egala. Dar, la derby o să vezi că… Nu știu, eu zic. Acum o să-i vedem, vin după o victorie.

Bratu este un bun motivator, trebuie să capete experiență, îl are și pe Nistor acolo jucător experimentat, plus că este o echipă de români. Derby-ul va fi încins, veți vedea. Depinde și de Dică ce schimbări va face după acest meci de joi. Bine, ca jucători, Steaua este peste, dar ca joc eu zic că Dinamo are un plus. Știu foarte bine să se automotiveze”, a spus „Fălcosul”, potrivit Digi Sport.

Reclame