VIDEO | Prima înfrângere a „câinilor roşii”, Mediaș este noul lider din Liga I

Gaz Metan şi Dinamo au oferit meciul etapei. Medieşenii s-au impus la limită, scor 3-2, şi au urcat pe primul loc în Liga I, după trei etape disputate.

evomag.ro

Echipa antrenată de Mihai Teja a avut parte de o victorie uriaşă în faţa propriilor fani, într-un meci încins cu FC Dinamo Bucureşti. Darius Olaru a deschis scorul la debutul partidei, în minutul 37, însă “câinii” au egalat prin Diogo Salomao şi s-a intrat la vestiare la egalitate, scor 1-1.

„Câinii” au trecut în avantaj imediat după pauză. Salomao a intrat în rolul de servant cu o pasă excelentă pentru reuşita lui Moldoveanu. Echipa din Ştefan cel Mare s-a bucurat doar 11 minute, pentru că medieşenii au întors imediat scorul.

Eroul „câinilor” din derby-ul cu FCSB, Mihai Popescu, şi-a înscris în propria poartă în minutul 56 al partidei din Ardeal.

Popescu a avut însă ghinionul de a fi fost pe direcţia unei degajări în forţă a lui Sergiu Popovici, sosit la Dinamo în această vară chiar de la Gaz Metan Mediaş. Mingea l-a lovit în plin pe fundaşul în vârstă de 25 de ani, după care a ricoşat în poarta lui Jaime Penedo.

Apoi, Fortes a trecut lejer de Katsikas, l-a învins pe Penedo şi a declanşat isteria la Mediaş. Alb-roşii au încercat măcar golul egalizator, dar gazdele au avut şi bara de partea lor. Gaz Metan – Dinamo s-a încheiat 3 la 2.

  • La finalul acestui meci, Gaz Metan Mediaş conduce clasamentul din campionat cu şapte puncte.
Reclame