Florin Bratu: „Dan Nistor este un jucător respectat în vestiar”

Dinamo a pierdut la Mediaș cu Gaz Metan cu 3-2, deși a fost condusă și a reușit să întoarcă scorul la 1-2.

evomag.ro

La finalul partidei căpitanul Dan Nistor a avut o reacție nervoasă la adresa colegilor săi.

„Nu se poate aşa ceva, ca o echipă ca Dinamo să ia şase goluri. Tinerilor li se transmite foarte mare încredere, dar când intră în teren au foarte mari emoţii. Poate că sunt unii fotbalişti care se descurcă doar la antrenament şi în meci nu se descurcă. Poate este şi o presiune, joacă la Dinamo.

Pentru mine era important acest joc, dacă luam cele trei puncte eram pe primul loc. Eu cred că jucăm foarte bine, marcam foarte multe goluri, dar trebuie să fim mai atenţi la faze fixe, la marcaj. Facem în fiecare zi asta la antrenament”, a spus Dan Nistor.

Antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu a comentat declarațiile mijlocașului și i-a oferit clemenţă. Princilalul din Ștefan cel Mare, declarând: ”Dan Nistor este căpitanul echipei și are personalitatea lui. Mă bucur că transmite mesaje. Dan Nistor este un jucător respectat în vestiar, Nu s-a supărat nimeni pentru ce a spus. Cei mai tineri au de învățat și vor pune mai mult osul la treabă”.

Gaz Metan Mediaş a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), pe Dinamo Bucureşti, în ultimul meci al etapei a treia a Ligii I de fotbal, disputat luni seara. În urma acestui succes, Gaz Metan Mediaş a urcat pe prima poziţie a clasamentului, cu 7 puncte, în timp ce Dinamo ocupă locul opt, cu 4 puncte.

Reclame