Ivan Pesic dezvăluie ce l-a făcut să refuze oferta de la BATE Borisov

Pesic a fost dorit de BATE Borisov, echipă calificată în play-off-ul Ligii Campionilor. Campioana Belarusului a fost dispusă să plătească 300.000 de euro, însă Florin Bratu s-a opus mutării. “Mă bazez pe el, e un jucător important pentru mine și nu vreau să plece. Cel puțin, nu pe această sumă”, ar fi fost mesajul antrenorului pentru conducere.

evomag.ro

Jucătorul croat a vrut să plece în această vară, dar spune că şi-a rezolvat problemele la Dinamo după ce a fost convins de Florin Bratu să rămână.

”Am discutat normal, în special săptămâna trecută, am vorbit despre plecarea mea de la Dinamo, pentru că apăruse o ofertă, dar antrenorul mi-a zis clar: ”vreau să stai, să rămâi aici!” Aşa că pentru mine este foarte bine, pentru că aşa mi-a demonstrat că are nevoie de mine. Este important când antrenorul îţi spune asta. Poate meciul următor joc, nu se ştie.

Am vorbit deschis despre asta şi pentru mine a fost important când antrenorul mi-a zis să rămân, am zis ”sigur nicio problemă!” Am avut o discuţie ca de la bărbat la bărbat, o discuţie deschisă. Am vorbit săptămâna trecută şi, cum poţi vedea, sunt încă jucătorul lui Dinamo”, a spus Ivan Pesic.

  • Ivan Pesic s-a transferat la Dinamo în ianuarie 2018 şi a marcat patru goluri în cele 18 meciuri jucate în tricoul alb-roşu.
  • 9.000 € pe lună câștigă Pesic la Dinamo, fiind unul dintre cel mai bine plătiți jucători din lot.
  • 700.000 € valorează Pesic în acest moment, conform transfermarkt.de.
Reclame