VIDEO | „Regele” nu ştie să piardă şi atacă dur clubul Dinamo: „Asta este o problemă, domnu’ Negoiță!”

Gheorghe Hagi l-a atacat vineri într-o conferinţă de presă pe Gabriel Raduţă, şeful Centrului de Copii şi Juniori de la Dinamo, ca raspuns la declaraţiile oferite de oficialul dinamovist după meciul câştigat luni în faţa Viitorului, 1-0.

evomag.ro

Gheorghe Hagi: “Am ceva să-i spun directorului tehnic de la Dinamo. Data trecută l-am pus pe Burchel să-i răspundă, dar acum este plecat. Eu i-am felicitat când ne-au învins. A zis o dată, de două ori, dar uită un lucru. Ca să spui că ești cel mai bun trebuie să ai rezultate, să fii campion! Păi, câte am câștigat noi și câte ai câștigat tu? Vrei să te acoperi față de domnul patron Negoiță, să-i zici că muncești bine?

Păi, ai jucat cu Viitorul! Cine-i Viitorul? Ai promovat 2-3 jucători la echipa mare? Păi, e logic, de ce te-a angajat Negoiță? Să promovezi jucători, nu? Dar de ce avem noi mai multe titluri? Asta este o problemă, domnu’ Negoiță!

Noi suntem campionii României, avem 21 de titluri în 5 ani la juniori. Îi trimitem o scrisoare, să o citească. A ieșit el să vorbească. Nu-i frumos. Este rivalitate, ne place și suntem mândri că am venit lângă voi! În echipa noastră erau vreo 4-5 sub 21 de ani și am stat mereu sus. Nu locul 12 sau 14. Am fost în play-off. Așa că nu te mai lăuda, poate vrea domnul Negoiță mai mult!”

Replică „regelui”, vine după ce Răduță s-a plâns că naționalele de juniori iau prea puțini jucători de la Dinamo, în ciuda rezultatelor bune obținute de copiii „câinilor roșii”.

“Când nu faci lucruri la întâmplare, fotbalul te rasplateşte. În ciuda performanţelor juniorilor noştri, aceştia sunt deseori ignoraţi atunci când vine vorba de echipa naţională. Sunt preferaţi în locul lor jucători de la echipe care se bat an de an pentru locurile 9-10.

Cu Florin Bratu la cârma echipei mari, o să vedeţi din ce în ce mai mulţi jucători tineri. El îi cunoaşte, îi întelege şi are foarte mare încredere în ei. Daca cei de la echipa mare vor gestiona cum trebuie promovarea treptată a acestor copii, Dinamo va trai mult timp de pe urma activitaţii Centrului de Copii şi Juniori. Dinamo va fi echipa care va furniza cei mai mult loturilor naţionale de tineret. În cel mai scurt timp vor fi şi la naţionala mare. Academia Dinamo bate Academia Hagi, şi la fotbal, şi la vârsta.”

Lasă un răspuns