Florin Bratu, după plecarea lui Mahlangu: „Da, am fost de acord” | Ce spune despre situația lui Nistor

Florin Bratu nu se sperie după plecarea lui May Mahlangu la Ludogoreț și spune că Dinamo are acum bani şi se pregăteşte de un transfer.

somproduct.ro

May Mahlangu a fost vândut în Bulgaria, la Ludogoreţ, iar Dinamo a încasat 500.000 de euro. Tehnicianul din “Groapă” spune că aceşti bani vor fi reinvestiţi într-un înlocuitor bun pentru mijlocaşul camerunez.

“Cluburile de fotbal din România trăiesc și din transferuri. Am făcut rost de bani și vom aduce pe altcineva bun în locul lui May. Ne vom întări. Da, am fost de acord. Am fost întrebat de cei din conducere. Nu se pune problema să nu fiu întrebat. La Dinamo ne consultăm în orice problemă”, a declarat Florin Bratu.

watchshop.ro

Antrenorul lui Dinamo a vorbit şi despre cel mai arzător subiect din curtea clubului, după ce s-a negociat vânzarea lui Dan Nistor la rivală FCSB. Cele două părţi nu s-au înţeles, Dan Nistor a rămas la Dinamo Bucureşti, iar Florin Bratu spune că toate aceste lucruri nu l-au afectat pe jucător, din contră, l-au motivat să se pregătească şi mai bine decât a făcut-o până acum.

“Normal că este inclus și el! Nu e nimic adevărat! Nistor nu e genul acesta de jucător. Dan se pregătește exemplar și este chiar mai motivat ca până acum. Cel puțin așa mi se pare mie, că își dorește și mai mult ca până acum să dovedească”, a mai spus Florin Bratu pentru gsp.ro.

  • 3 goluri în 62 de meciuri a marcat Mahlangu în Liga 1, all-time.

Lasă un răspuns