VIDEO | Ce a declarat Florin Bratu la conferinta de presa, după 2-1 cu Hermannstadt

Dinamo a învins-o greu pe nou promovata Hermannstadt, scor 2-1, într-un meci din etapa a 6-a din Liga 1 disputat pe arena din Ștefan cel Mare. Trupa lui Florin Bratu a jucat cu un om în plus 35 de minute.

somproduct.ro

Salomao a deschis scorul repede, în minutul 4, apoi N’Kongolo a adus egalarea, în minutul 48. Lovitura de graţie a dat-o Pesic, în minutul 90+3, din centrarea perfectă a lui Dan Nistor. Croatul a pus capul perfect şi l-a învins pe Căbuz.

Florin Bratu: “Am întâlnit o echipă bună, dificilă, care acumulase 7 puncte la fel ca şi noi. Un antrenor foarte bun. Am dominat prima repriză, am avut o posesie bună, am combinat bine, am înscris un gol rapid, am creat şi alte ocazii. Din păcate nu am reuşit să majorăm scorul iar în repriza secundă am avut o cădere pe care nu o explic şi o să încerc să găsesc alături de jucători cauzele. Jucând în superioritate, am avut posesie doar sterile, nu am reuşit să fim lucizi, să aducem mingea în faţa porţii cât am dorit eu. Până la urmă am mutat inspirat, am jucat cu doi atacanţi, am jucat cu Pesic lângă Moldo şi curajul mi-a fost răsplătit. Greu finalul de meci, am sperat până în ultima clipa, ma bucur că am reuşit, aveam nevoie de aceste trei puncte foarte mult, am trecut în această săptămâna prin nişte situaţii destul de agitate, a fost plecarea lui May, această discuţie din jurul lui Nistor. A fost dificil să gestionez situaţia, a ieşit şi sperăm că lucrurile să se echilibreze şi să ne găsim până la urmă drumul de a caştiga puncte.

watchshop.ro

Probabil că se va întâlni pentru contract, sunt lucruri administrative. Nu ştiu să se fi înteles cu Becali, eram primul anunţat, nu s-a întâmplat asta. Mă bucur că Dan a avut reacţie bună, a luptat, a încercat să aiba un joc bun, să tragă echipa după el. Nu l-am simţit bulversat, zilele trecute mai mult. Banii sunt importanţi pentru toată lumea, dar nu este totul, trebuie să avem şi onoare. Nu cred ca se va face transferul lui la Fcsb, e complicat să ne gandim la asta în momentul asta, este unul din cei mai importanţi jucători ai noştri .Avem nevoie de el în cadrul grupului.

Delorge vă întreb pe voi dacă v-a placut, eu zic că s-a descurcat bine, a făcut un meci bun per total, un jucător puternic, care stă bine pe picioare, 1 contra 1, personalitate, a jucat la toate naţionalele belgiei de juniori, mă bucur că avem concurenţă. Cine va fi mai inspirat pe acel post, va juca, între Corbu şi Delorge.

E dezamăgitor că nu vin fanii la stadion, ne-am obişnuit ca fanii să fie pretenţioşi şi sperăm să îi aducem cu rezultate, atitudine bună, să îi aducem înapoi la stadion!”

Reclame