Dinamo reacţionează în cazul Nistor: “Vom face o plângere împotriva lui Gigi Becali”

Dinamo a infirmat în termeni duri informaţia care anunţa că Dan Nistor şi Ionuţ Negoiţă îl vor vizita luni, la palat, pe Gigi Becali, pentru a pune la cale transferul mijlocaşului de 30 de ani.

somproduct.ro

Preşedintele lui Dinamo, Alexandru David, a declarat că această întâlnire nu va avea loc niciodată şi anunţă că este pregătit să îl dea şi în judecată pe patronul roş-albaştrilor, după ce acesta din urmă a făcut publice mai multe oferte pentru Nistor.

„E cea mai mare aberație pe care am putut să o citesc în ultima perioadă. E o bătaie de joc. De o săptămână spunem că nu se pune problema ca Nistor să meargă la FCSB. Când o să ajungă Dinamo să meargă la palat la Gigi Becali înseamnă că ne și desființăm.

Vom face o plângere la Comisii împotriva finanțatorului și clubului FCSB pentru că l-a contactat pe jucător. Venim cu probele noastre, să vedem cine are dreptate sau dacă s-a procedat corect”, a spus Alexandru David.

Se pare că Negoiță i-a pregătit lui Nistor o mărire de 50 la sută a salariului, în condițiile în care în acest moment el este cel mai bine plătit jucător din lot, cu 10.000 de euro pe lună.

„A fost o săptămână grea. <Nistor pleacă, Nistor stă – Nistor pleacă, Nistor stă>. Am vorbit cu cei din conducere, luni am o ședință cu domnul Negoiță și vom vedea ce va fi. După acea ședință, vă voi spune ce se va întâmpla”, a declarat Nistor, la finalul partidei cu Hermannstadt, câștigat de Dinamo cu scorul de 2-1.

  • În acest moment, Nistor negociază prelungirea contractului cu Dinamo, care ajunge la final în vara lui 2019.

Lasă un răspuns