Alexandru David: „Suntem în continuare în negocieri”

Zilele acestea s-a tot discutat în presă despre un eventual transfer al lui Dan Nistor la FCSB, însă telenovela „Dan Nistor la FCSB” se apropie de sfârșit.

somproduct.ro

Președintele clubului Dinamo, Alexandru David afirmă că Dan Nistor nu va pleca la rivali din oraș. Mai mult, mijlocaşul ar urma să își prelungească înțelegerea cu Dinamo.

„Nistor rămâne la Dinamo. A fost, este și va rămâne la Dinamo. Am primit oferte zilnic de la patronul FCSB. Nenumărate. Dar suntem în continuare în negocieri să îi prelungim înțelegerea cu Dinamo.

Categoric vom face plângere la Comisia de Disciplină. Săptămâna asta a fost Nistor, săptămâna viitoare ar putea fi altcineva. Noroc că se termină perioada de transferuri”, a spus oficialul lui Dinamo.

Lucian Marinescu, impresarul lui Nistor a lămurit situaţia şi susţine că acesta este la un pas de prelungirea contractului cu echipa din Ştefan cel Mare: ”Spre lauda lui Dinamo, ei se comportă precum un club mare şi vor să îi prelungească înţelegerea lui Nistor. Aşteptăm să revină în ţară domnul Negoiţă şi cred că se va întâmpla săptămâna asta, de asta am venit la Bucureşti. E bine că Dinamo are o linie sănătoasă şi că vrea să meargă mai departe cu Dan”.

Reclame