Diogo Salomao: „Sperăm să aducem acasă cele 3 puncte”

Unul dintre cei mai tehnici și constanţi jucători din Ștefan cel Mare, Diogo Salomao, este fără doar și poate, un real câștig și o ,,piesă” destul de rară în fotbalul românesc.

naturafresh.ro

Mijlocașul portughez are în noul sezon 3 goluri marcate și 2 pase decisive în tricoul lui Dinamo. Acesta a acordat un interviu în Gazeta Sporturilor, în care a vorbit despre evoluţia lui, cum se simte la Dinamo, dar și despre partida de la Craiova.

“Mă simt senzațional pentru că pot să îmi ajut echipa cu goluri și pase de gol. Le sunt recunoscător colegilor mei, pentru că și ei îmi oferă ajutor mie. Este un joc de echipă și dacă nu ne-am ajuta reciproc, n-am avea niciunul astfel de performanţe. Îmi doresc să o ţin tot așa și să fiu tot mai bun. Nu m-am gândit la un numar în mod special, dar cred că m-aș simţi implinit dacă mi-aș depăși performanțele din sezonul trecut.

Cred că e foarte important faptul că antrenorul nostru este tânăr și a jucat și el la Dinamo. Știe exact ce înseamnă spiritul acestei echipe. Îl va ajuta pentru cariera lui în continuare. Stilul nostru de joc este într-adevar foarte ofensiv și încă ne îmbunătățim în acest sector. Mai avem de lucrat la jocul colectiv din defensivă, dar se vor așeza și aici lucrurile. Sunt sigur de asta.

Sunt câteva talente adevărate care pot fi dezvoltate de la echipele noastre de juniori. Sezonul trecut au jucat foarte bine câţiva băieţi, cum este Robert Moldoveanu, de exemplu. Sper să avem în continuare jucători tineri care să evolueze bine și în acest sezon. Ei trebuie să înveţe cât mai mult și va veni și vremea lor să strălucească pentru Dinamo. Suntem foarte concentraţi pe calificarea în play-off. Odată ce am ajuns acolo, vom stabili noi obiective.

watchshop.ro

Șansele sunt foarte echilibrate în aceasta întâlnire. Ca și noi, și ei au o echipă bună și joacă bine în ultima perioadă. Stadionul lor are o atmosfera nemaipomenită. Noi suntem nerăbdători să jucăm acest meci și sperăm să aducem acasă cele 3 puncte. Orice jucător apreciază un gazon bun pentru că aduce jocului un plus de calitate. Și accidentările sunt mai puţine. Dacă nu avem parte de aceste lucruri, asta este, mergem înainte și vom face tot ce putem că să ne adaptăm, indiferent de ce condiţii întâlnim”, a declarat Diogo Salomao pentru sursa mai sus citată.

  • CSU Craiova – Dinamo, se joacă sâmbătă, 1 septembrie, de la ora 21:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.
Reclame