Căpitanul lui Dinamo, dezamăgit de jocul echipei | Ce spune despre interesul FCSB-ului pentru el

Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii I. Golurile au fost marcate de Koljic ‘45+2 şi Mitriţă ’70, ’76.

naturafresh.ro

Dan Nistor (30 de ani) e dezamăgit de jocul echipei sale, de starea terenului de la Craiova, dar şi de modul în care el şi colegii lui se comportă în partidele din deplasare, de unde au venit cu un singur punct în acest sezon (3-3 cu FCSB, pe Arena Naţională). Nistor se teme ca scenariul de anul, când Dinamo a ratat calificarea în playoff, să nu se repete.

„Din păcate, din nou facem aceleași greșeli. Fotbalul te pedepsește. Se pare că în deplasare nu ne putem concentra foarte bine. Nu suntem de ajuns de pregătiți de aceste meciuri. Singurul punct luat în deplasare este cel cu FCSB. Nu suntem în criză, păcat că ratăm, în prima repriză am jucat un fotbal bun. Vechea meteahnă românească: stadioane ultramoderne şi gazoane de tot… completaţi voi. Îmi este teamă să nu pățim ce am pățit anul trecut. Pierdem puncte, trec etapele, trebuie să ne revenim”, a spus Dan Nistor la finalul partidei.

Căpitanul „câinilor” a vorbit și despre interesul lui Becali pentru a-l transfera la FCSB, dar și despre decizia selecționerului Cosmin Contra de a nu-l convoca pentru dubla naționalei cu Muntenegru și Serbia.

„Nu a fost vorba de niciun transfer. Domnul Becali a făcut această ofertă la televizor. Nu a trimis nicio foaie la club, nu m-a sunat nimeni. Am avut o discuție cu cei din club, săptămâna viitoare se rezolvă. Nu-mi arde de glume. E problema dânsului.

Este alegerea domnului selecționer și o respect. Este problema dânsului. Mi-e gândul la familie, e cea mai importantă pe lumea asta”, a mai spus Nistor.

Reclame