AUDIO | Dorin Irimia, fostul purtător de cuvânt al lui Dinamo: „Când Dinamo a câștigat Cupa Ligii, cred că a fost cel mai bun sezon al clubului din ultimii ani”

Dorin Irimia, fostul purtător de cuvânt al lui Dinamo şi unul dintre oamenii care făceau legătura între patronul Ionuţ Negoiţă şi conducerea lui Dinamo, pe de o parte, şi presă, pe de altă parte, a vorbit în cadrul emisiunii „Fluier final”, despre perioada petrecută în Ștefan cel Mare.

„A fost un început de carieră foarte interesant în acest domeniu, la o echipă de top cum este Dinamo. Nu aș vrea să fie ultimul meu job în fotbal.

Am rămas prieten cu oamenii de acolo. Am făcut acolo o treabă pe care multe echipe din Liga I au început să aplice. A fost un mediu foarte OK, sunt bucuros că am lucrat la Dinamo, o experiență destul de lungă, aproape patru ani! În tot acest timp a fost democrație, fiecare spunea ce crede pe domeniul lui de activitate.

Când Dinamo a câștigat Cupa Ligii, cred că a fost cel mai bun sezon al clubului din ultimii ani, 2016-2017. Sincer, nu am simțit că Dinamo a fost chiar atât de aproape de câștigarea titlului. În ultima etapă, deși am jucat cu titlul pe masă, nu era ca și când te-ai fi luptat direct cu echipa contracandidată.

melimeloparis.ro

Contra a fost în Primera Division, a salvat o echipă de la retrgrodare… Când s-a prezentat asta la noi, s-a trecut destul de ușor peste asta… Și la Dinamo, ca și la națională, el a redat jucătorilor răutatea asta pozitivă! Poate asta lipsea și la națională. Mie mi-a plăcut modul lui de lucru”, a spus Dorin Irimia, pentru Sport Total FM.

  • Irimia, un jurnalist cu o activitate bogată în media şi cu un master în comunicare şi jurnalism la Universitatea Bucureşti, a devenit purtător de cuvânt al „câinilor” în mai 2014. După ce s-a achitat cu brio de sarcină timp de aproape 4 ani, Irimia şi-a încetat colaborarea cu „roş-albii”, la finalul lunii februarie.
Reclame