VIDEO | Dinamo ia un fundaș cu experiență, care a jucat în Ligue 1

Oficialii lui Dinamo sunt foarte aproape de a mai oficializa un nou transfer. Potrivit realitateasportivă.net, Teddy Mezague, în vârstă de 28 de ani, a ajuns la un acord cu Dinamo pentru cel puțin un sezon, iar transferul său va fi anunțat în scurt timp. Fundașul francez este liber de contract după despărțirea de formația belgiană Mouscron.

bestkids.ro

Mezague (28 de ani) este un fundaș central de 1,87 metri care a bifat 14 apariții în Ligue 1, pentru Montpellier. Acesta poate evolua și ca fundaș central dreapta și ca fundaș central stânga, dar poate reprezenta o soluție și la ”închidere”. Fotbalistul, care are și cetățenie cameruneză este cotat la 700.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de.

În sezonul 2017-2018, fundașul a înscris trei goluri în 31 de apariții pentru Mouscron.

Recent, Florin Bratu a anunțat că postul de fundaș central este unul deficitar, iar directorul general al clubului, Ionel Dănciulescu, a confirmat că există tratative pentru aducerea unor jucători.

„Din ce știu de la Florin Bratu, el își mai dorește un fundaș central și un vârf, nu un fundaş stânga. E clar că nu e mulțumit de defensivă, mie mi se pare alarmant faptul că am primit câte trei goluri în fiecare dintre ultimele patru deplasări”, a declarat Dănciulescu la DigiSport.

evomag.ro

În acest sezon, Dinamo a suferit cel mai mult în zona fundașilor. La un moment dat, roș-albii aveau cea mai slabă apărare din campionat, numai că, între timp, au scăpat de această poziție, fiind ”detronați” de Voluntari, 14, respectiv 16 goluri primite.

Fundaşii centrali din lotul lui Dinamo sunt: Georgios Katsikas, Mihai Popescu, Denis Ciobotariu, Ricardo Grigore şi Marco Ehmann.

Perioada transferurilor din această vară în Liga 1 s-a închis la începutul lunii septembrie. În continuare, vor putea fi legitimaţi doar fotbalişti care sunt liberi de contract.

Reclame