Dinamo, o „căciulă” prea mare pentru Florin Bratu

Astra Giurgiu a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-1 (1-0), vineri seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 8-a a Ligii I de fotbal.

evomag.ro

De 13 minute a avut nevoie Denis Alibec pentru a deschide scorul în Ștefan cel Mare. Begue a scăpat din marcajul lui Ricardo Grigore în banda dreaptă și i-a centrat în fața porții atacantului. Alibec a spart gheața și a marcat în Liga 1, după o așteptare de șapte luni. În minutul 66, Romario Moise, a lobat mingea peste Jaime Penedo, ieșit neinspirat în afara careului mare şi a dus scorul la 0-2. Dinamo și-a creat ocazii mari de gol în momentul când giurgiuvenii conduceau cu 1-0.

În minutul 88, Danjeil Subotic, transferat în pauza dedicată echipelor naționale și intrat după pauză, a redus din diferență. Dinamo a avut șansa de a egala în final, însă jucătorii lui Bratu au fost neinspirați în fața porții, în special Sergiu Hanca, aflat la o nouă partidă dezamăgitoare. Jucătorul din Panama, adus de Bratu, a început partida ca titular, însă Cooper a fost înlocuit pe parcursul jocului.

În urma acestui rezultat, Astra a urcat provizoriu pe locul 2, cu 14 puncte, în timp ce Dinamo rămâne cu 10 puncte și 16 goluri primite, la fel ca ultima clasată FC Voluntari. A fost primul eșec al lui Dinamo pe teren propriu în acest sezon.

Etapa viitoare, Dinamo joacă în deplasare cu Poli Iași, iar Astra are meci pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș.

Lasă un răspuns