Dan Nistor, supărat pe ofensiva lui Dinamo: „E inadmisibil la nivelul ăsta să ai atâtea ocazii şi să înscri un singur gol”

Astra Giurgiu a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-1 (1-0), vineri seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 8-a a Ligii I de fotbal.

„Câinii” au avut ocazii în fața Astrei, dar elevii lui Florin Bratu au marcat doar un gol, pe final de joc, și au suferit prima înfrângere din acest sezon pe teren propriu. Dan Nistor, s-a declarat supărat de rezultat şi a lansat critici către colegii din ofensivă.

„Păcat că nu marcăm când avem acele şanse uriaşe. E inadmisibil la nivelul ăsta să ai atâtea ocazii şi să înscri un singur gol. E inadmisibil. Păcat că ne creem foarte multe ocazii, dar nu băgăm mingea în poartă. Trebuie să încercăm să marcăm cât mai multe goluri, când avem ocazii… Ei în prima ocazie au avut o ocazie, ne-au dat un gol. Noi am avut trei ocazii, nu am dat niciun gol. Florin Bratu nu poate să mai intre pe teren să bage mingea în poartă.

Eu încerc să le spun cât mai multe lucruri, să îi învăţ de bine. Sunt foarte mulţi tineri, trebuie să înveţe. Anul trecut au jucat destul de multe meciuri în play-out, dar acum este alt campionat şi trebuie să acumulăm puncte, pentru că etapele trec. Nu acumulăm puncte şi ne depărtăm de obiectiv”, a spus Dan Nistor imediat după meci.

  • Dinamo a avut ocazii de gol prin Daniel Popa (18, 27, 46, 47), Cooper (20), Neicuţescu (42, 51), Gomelt (74), Hanca (90+2).
Reclame