Bratu în pericol! Antrenorul poate părăsi „haita” | Cine îi poate lua locul

Dinamo a fost învinsă de Astra pe teren propriu, scor 1-2, şi a bifat a patra înfrângere în acest sezon în opt etape.

melimeloparis.ro

Parcusrul sub aşteptări al roş-albilor, care au doar trei victorii şi ocupă locul 10, înaintea etapei a 9-a, oricare alt rezultat decât victoria cu Poli Iași, în deplasare, și cu Sepsi Sf. Gheorghe, acasă, ar bloca echipa în play-out, aproape de scenariul groaznic din sezonul trecut. Miriuță, care i-a condus pe „câini” în play-out, a fost demis din cauza clasării rușinoase, unul dintre dezastrele-reper din istoria clubului.

Gazeta Sporturilor notează că Florin Bratu ar putea fi îndepărtat până la finalul lunii. Singura salvare a lui Bratu ar fi să câştige meciurile rămase de jucat din septembrie. În cazul în care se va ajunge la o desparţire, conform sursei citate, Claudiu Niculescu este pregătit să îi ia locul lui Bratu. Niculescu este liber de contract după ce s-a despărţit de FC Voluntari.

„E greu de suportat acest eşec. E o înfrângere care ne doare, mai ales că am jucat acasă. Din păcate, iată că lipsa de maturitate îşi face simţită prezenţa. Nu reuşim să securizăm poarta pentru a nu mai lua goluri copilăreşti. Nu am reuşit să facem prea multe, vom vedea ce se va întâmpla. E lipsă de maturitate în multe momente, am mai spus asta.

evomag.ro

E greu să găseşti o echipă de bază când pierzi meci de meci. Continuăm să primim goluri, suferim şi pe fază ofensivă însă. Nu am reuşit să înscriem mai mult, deşi meritam”, a zis Bratu, după eşecul cu Astra Giurgiu, vorbind şi despre posibila sa demitere: „Am o relaţie bună cu conducerea, vom vedea ce va fi zilele viitoare. Mie îmi place să lupt până la ultima picătură de energie”.

  • Voluntari, Viitorul şi FC Hermannstadt sunt echipele pe care le-a învins Dinamo în acest sezon. Echipa condusă de Bratu a pierdut patru meciuri şi a obţinut o remiza, 3-3 cu FCSB.
  • Dinamo este în acest moment pe locul 10 în clasament.
Reclame