Ieșenii lui Stoican le-au pus gând rău „câinilor”: „Vrem neapărat să învingem Dinamo”

Politehnica Iaşi vrea să rămână neinvinsă pe teren propriu şi după partida cu Dinamo, programată vineri seară în Copou, începând cu ora 21:00.

somproduct.ro

Este un meci esențial pentru Dinamo la Iași. Suntem pe locul 10, iar soarta lui Florin Bratu depinde tocmai de acest joc contra formației ce ne-a trimis în play-out în ediția precedentă. Dinamo vine din postura echipei care este extrem de modestă în deplasare. În patru meciuri disputate pe teren străin, am obţinut un singur punct, în derby. În rest avem o medie de trei goluri încasate pe meci şi cea mai slabă linie de clasament când vine vorba despre meciurile din deplasare.

Mâine seară întâlnim o echipă care a suferit o singură înfrângere pe teren propriu în ultimele 5 dispute, 1-2 cu CSU Craiova, iar în aceste meciuri este inclus şi succesul împotriva celor de la FCSB, care a trimis titlul la Cluj.

„Nu vreau să pierdem acasă, chiar mai mult de atât, dacă vom reuşi să obţinem victoria avem un culoar favorabil care ne poate duce aproape de locurile fruntaşe şi apoi să ne menţinem acolo cu o linie ascendentă. Sper să reuşim acest lucru”, a spus Flavius Stoican, antrenor FC Politehnica Iaşi.

evomag.ro

Echipa din Copou speră să ajungă pe loc de play-off cât mai repede deşi are meciuri dificile în următoarea perioadă.

„Acuma jucăm cu Dinamo, apoi cu Gaz Metan Mediaş care nu e tocmai o echipă slabă, eu zic ca e o echipă foarte bună, pasează bine, stau bine în teren dar o luăm treptat, vine meciul cu Dinamo, sperăm să caştigăm şi vedem ce va fi”, a spus Ionuţ Pantiru, jucătorul Iaşului.

„Suntem într-o pasă bună și vrem neapărat să învingem Dinamo. E o partidă importantă, iar o victorie va fi specială”, l-a completat Ionuț Cioinac, mijlocașul lui Poli Iași.

  • La meciul cu Dinamo, Stoican nu va putea conta pe Sanoh, Mihalache şi Rus, toţi accidentaţi.
Reclame