VIDEO | Ameninţat cu demiterea, Florin Bratu rămâne optimist. Ce spune Nistor despre situația actuală

Astăzi s-a organizat la Săftica conferinţa de presă premergătoare partidei de mâine seară, cu Politehnica Iași.

evomag.ro

Cu trei înfrângeri în ultimele patru etape, Florin Bratu este ameninţat cu demiterea în cazul unui eşec la Iaşi. Cu toate acestea, tehnicianul în vârstă de 38 de ani rămâne optimist în privinţa şanselor sale de a continua pe banca .

Antrenorul lui Dinamo nu consideră situaţia actuală una dramatică, dar este convins că la trupa din Ştefan cel Mare se doreşte mereu mai mult.

Florin Bratu: „Focusul meu, al staff-ului şi al echipei e pentru meciul de mâine, cum să-l pregătim. Ne dorim foarte mult în primul rând să facem un meci bun, să văd atitudine şi determinare. Dinamo este la doar trei puncte de un loc de play-off. Situaţia nu este dramatică, dar e adevărat că fiind un brand mare, la Dinamo se vrea întotdeauna performanţă. Dar trebuie să fim realişti şi să vedem că e destul de greu să ne batem în momentul de faţă cu FCSB sau CFR Cluj.

Normal că ne-am pus ca obiectiv să accedem în play-off în acest an. Eu cred că e un obiectiv realizabil. Sunt foarte multe meciuri de jucat, încă 18, cu 54 de puncte puse în joc. Nu trebuie să ne speriem de situaţia actuală, dar trebuie să arătăm de ce jucăm la Dinamo.

Nu am discutat cu nimeni despre o eventuală demitere. Eu sunt mândru că o antrenez pe Dinamo şi o voi antrena în continuare, sunt foarte convins!

Nu suntem motivaţi suplimentar din punct de vedere financiar. Trebuie să ne respectăm şi să încercăm mâine să aducem toate cele trei puncte. Eu nu am niciun război cu nimeni! Aţi văzut că a ieşit cineva de la club că îmi dă ultimatum? Eu cred că trebuie să ne liniştim.”

Prezent la conferința de presă, Dan Nistor spune că regretă agitaţia pe care a produs-o în ultima perioadă, atât în momentul în care şi-a criticat colegii, cât şi atunci când a lăsat loc de interpretări după oferta primită de la FCSB.

Dan Nistor: „Probabil ar trebui să muncesc şi eu mai mult, să vorbesc mai puţin. A fost în aceste săptămâni şi această problemă, mai mult din punctul presei de vedere, că plec la Steaua, că nu mi s-a mărit salariul sau ceva de genul. Din punctul meu de vedere mai am doi ani de contract şi atât. Nu sunt mai multe de spus. Sunt cu gândul doar la Dinamo, normal.

Trebuie să fim mai concentraţi. La antrenament dăm totul şi se pare că la meci nu intrăm la fel de concentraţi. Cu siguranţă vor veni şi rezultatele dacă vom fi mai concentraţi. Nu trebuie să se supere colegii pe mine. Şi ei strigă la mine, şi eu la ei. E normal, suntem o echipă. Eu cred că am avut şi un mare ghinion.

M-am bucurat că am fost acolo şi îmi pare rău că nu l-am cunoscut personal pe Cătălin Hîldan. M-am întâlnit cu familia lui şi a fost ceva extraordinar. Cu siguranţă voi mai merge la mormântul lui şi îi voi mai vizita familia.”

  • Dinamo ocupă doar locul 10 în campionat cu 10 puncte din 8 meciuri şi un golaveraj negativ, 12-16.
Reclame