Bratu ne e surprins că Dinamo negociază cu Claudiu Niculescu: „Şi-a dorit dintotdeauna” | Ce spune despre revenirea lui Dănciulescu

Dinamo a anunţat, duminică, prin intermediul site-ului oficial încheierea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul principal Florin Bratu, după ultimele rezultate înregistrate de echipa din Ştefan cel Mare în Liga 1. Principalul favorit la înlocuirea lui Bratu este Claudiu Niculescu.

vivre.ro

Florin Bratu a mărturisit că numirea lui Claudiu Niculescu, în locul său, în funcţia de antrenor al lui Dinamo nu l-ar surprinde şi îi urează succes fostului său partener din atacul „câinilor”.

„De ce să mă surprindă? Nu, nu mă surprinde. Claudiu este un dinamovist adevărat, un om care a demonstrat ca antrenor. Şi-a dorit dintotdeauna să fie antrenorul lui Dinamo şi se pare că a venit momentul şi îi doresc succes.

Mult succes pentru Dinamo, pentru că are nevoie în perioada următoare. Pentru binele clubului, dacă s-a hotărât acest lucru, înseamnă că aşa s-a considerat. Puteam să redresez lucrurile, pentru că eram cel mai în măsură, cunoşteam lotul. Până la urmă, asta a fost decizia, mergem înainte”, a spus Bratu.

Tehnicianul în vârstă de 38 de ani a punctat că nici revenirea lui Ionel Dănciulescu în funcţia de director general nu l-ar lua prin surprindere.

elefant.ro

„Nu ştiu, dar nu m-ar surprinde nici asta. Nu m-am certat niciodată cu Danciu, am avut momente în care am avut păreri diferite, dar noi niciodată nu ne-am certat încât să ne duşmănim. Pur şi simplu în anumite momente am avut păreri diferite. Eu n-am ştiut, am văzut după aceea. A fost o declaraţie neinspirată, trebuie să mi-o asum şi cred în continuare asta”, a adăugat fostul antrenor al lui Dinamo.

  • Numit la conducerea tehnică în luna februarie a acestui an, Florin Bratu a debutat pe banca roş-albilor în sferturile de finală ale Cupei României, 0-1 cu CS U Craiova, a adunat 11 victorii, o remiză şi două eşecuri, sezonul trecut, în 14 partide programate în campionat (play-out) şi trei victorii, o remiză şi cinci înfrângeri în nouă etape disputate în această ediţie de campionat.
Reclame