Prima reacţie a lui Niculescu după ce a semnat cu Dinamo: „Obiectivul este play-off-ul”. Ce se întâmplă cu Dan Nistor

Claudiu Niculescu a ajuns, duminică seară, la un acord cu finanţatorul clubului Dinamo, Ionuţ Negoiţă, şi a semnat un contract valabil până în 2020 cu Dinamo şi îl înlocuieşte astfel pe Florin Bratu. Prezentarea oficială va avea loc luni dimineaţă, la stadionul Dinamo, la ora 10:30.

„Am semnat în această seară contractul, iar obiectivul e play-off-ul. E normal să fie așa. Apoi, ne gândim la cupele europene, dar mai întâi trebuie să ajungem în play-off. O luăm meci cu meci, principalul obiectiv în acest moment e partida din Cupă, de marți. Vreau să îi cunosc pe băieți, intru în pâine direct. Am luat Cupa acum doi ani, îmi doresc să repet acea performanță și cu Dinamo. E un club unde se vrea performanță. E nevoie și de transferuri, dar de asta vom discuta ulterior”, a spus Niculescu, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Privindu-l pe Nistor, tehnicianul în vârstă de 42 de ani a punctat: „Pentru mine el e unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. Mâine voi avea o discuție cu el. Nu cred că mai e cu gândul la FCSB, o să discut cu el, așa cum o voi face cu toți ceilalți băieți. O să stau de vorbă și cu Bratu, respect munca făcută de Florin și îl felicit pentru lucrurile bune”.

  • De-a lungul carierei sale, Claudiu Niculescu a mai antrenat echipele U Cluj, FC Bihor, Dămila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Mioveni şi FC Voluntari.
Reclame