Florin Bratu rămâne ferm pe poziţie: „Nistor, a spus că-şi doreşte să plece”

Florin Bratu rămâne un om cu coloană vertebrală. Prezent în studioul Digi Sport 1, fostul nostru tehnicianul a spus că nu regretă episodul de la Iași, când a ales să îl critice pe Nistor public.

somproduct.ro

Bratu nu regretă că poziţia pe care a avut-o în cazul potenţialului transfer al lui Dan Nistor (30 de ani) la FCSB.

„Am avut o discuţie. Eu, el şi staff-ul meu. A spus că-şi doreşte să plece, că e o oportunitate mare pentru el să câştige acei bănuţi. Am încercat să-l înţeleg, cu toate că am fost debusolat, pentru că era căpitanul lui Dinamo şi cel mai important jucător al meu. Cred că atunci trebuia să se ia o decizie clară. M-am opus, e adevărat, şi îmi reproşez pentru că am gândit cu sufletul. Nu m-am gândit la binele clubului, care putea încasa o sumă de bani şi se putea face un schimb de jucători…Eu tot timpul am crezut în el, pentru că e un fotbalist cu calitate atunci când e liniştit. De asta m-am şi supărat pe el şi am fost frustrat, pentru că e un jucător care produce.

A aflat toată lumea, în special suporterii. Ei au făcut foarte multe presiuni pentru ca el să nu plece, am înţeles, am vorbit cu Dan de multe ori şi am crezut că lucrurile s-au liniştit. Dar lucrurile au trenat şi s-a ajuns la această situaţie, pe care nu a vrut-o nimeni. Avea momente (n. red – Nistor) în care se antrena bine, dar avea şi momente când nu se antrena bine. El mobiliza echipa, jocul se învârtea în jurul lui, dar, după acel episod, nu am mai obţinut multe de la el. Apoi, s-a transmis şi celorlalţi jucători această stare de incertitudine”, a spus Bratu.

  • „Bratone” a căzut victima propriilor declarații şi i-a pus pe conducători să aleagă între el și Nistor, iar Negoiță&Ci au mers pe mâna mijlocașului.