Dinamo câștigă la debutul lui Niculescu pe bancă

Dinamo a învins-o cu 3-1 pe Dacia Unirea Brăila, într-un meci disputat la Galaţi.

evomag.ro

Dinamo a început cum nu se putea mai bine meciul de la Galaţi, marcând în primele opt minute prin Ricardo Grigore şi Dan Nistor. Diferenţa a fost redusă la scurt timp, după ce portarul Muţiu a comis un fault şi s-a acordat lovitură de pedeapsă. Chiar dacă Maxin a ratat iniţial, a reuşit să introducă un poartă mingea respinsă de Muţiu.

După golul gazdelor, partida a avut aceeaşi structură. Dinamo s-a întrecut în ocazii, de fiecare dată lipsind doar finalizare, în timp ce singurul pericol pentru trupa din „Ştefan cel Mare” a fost Vitan, dar cu toate acestea jucătorul venit de la Sănătatea Cluj nu a reuşit să înscrie. Rezultatul meciului a fost clar odată ce Brăila a rămas în 10 oameni.

Nistor a reuşit „dubla” cu doar câteva momente înainte să iasă şi i-a tranmis un mesaj clar atât fostului antrenor, Florin Bratu, prin prestaţia lui, dar şi lui Ionel Dănciulesc, pe care l-a rugat să rămână la echipă. Dinamo avansează în „optimi”. În schimb, Brăila are mari probleme în liga a 2-a, acolo unde este pe ultimul loc

Reclame