Claudiu Niculescu după egalul cu Sepsi: „Am încredere că ne vom redresa”. Ce spune despre schimbarea sistemului

Dinamo a terminat la egalitate cu Sepsi la debutul lui Claudiu Niculescu în Ştefan cel Mare. Partida s-a terminat 0-0, un meci cu două reprize în contrast.

bestkids.ro

„Clau-gol” s-a declarat nemulţumit de rezultat, dar a remarcat atitudinea foarte bună arătată de elevii săi.

„Am dominat, am pus presiune pe adversar. Nu am reuşit să marcăm, asta ne-a lipsit în a doua repriza. În prima jocul a fost anost, fără ocazii. Am avut o repriză secundă mai bună, clar, decât prima. Am avut mai multe ocazii, ei ne-au pus probleme doar la o fază fixă pe final de joc. Mâine vom avea analizăm, mă nemulţumeşte rezultatul, e normal.

Totuşi, au arătat altă atitudine, au fost agresiv. Şi-au dorit foarte, foarte mult. Păcat că n-am reuşit să spargem măcar o dată defensiva celor de la Sepsi. Trebuie să începem să câştigăm pentru că trec etapele şi e păcat. Am mare încredere, în ciuda acestui rezultat care nu mă mulţumeşte, am încredere că ne vom redresa. Situaţia nu pare atât de gravă, dar e momentul să începem să câştigăm. Important e să începem să adună puncte. În seara asta am fi meritat clar victoria, am avut mai multe ocazii, am dominat, în special repriza secund, dar din păcate nu am reuşit să băgăm mingea în poartă. E clar că avem foarte mult de muncă”, a spus Claudiu Niculescu, la finalul meciului.

romstal.ro

Tehnicianul a dezvăluit că se gândeşte să schimbe sistemul pentru următorul meci: „Rămâne să vedem, în funcţie de analiza pe care o voi face mâine, cu siguranţă voi alege sistemul. Folosim sistemul pe care ni-l dă calitatea jucătorului. O să mă gândesc, nu vreau să spun acum, nu vreau să dezvălui adversarului cum vom juca”, a mai spus Niculescu.

  • După acest rezultat, Dinamo rămâne pe locul zece în clasament, cu 11 puncte, în timp ce Sepsi se menţine în continuare pe podium, pe locul trei, cu 16 puncte.
Reclame