Deplasare dificilă pentru „dulăi” în Finlanda | Constantin Ştefan: „I-am studiat, le-am văzut toate meciurile!”

Marți, 2 octombrie, Dinamo pleacă în Finlanda pentru meciul cu Riihimaen Cocks, din etapa a patra a Ligii Campionilor. Partida va avea loc miercuri, 3 octombrie, de la ora 18:15.

bestkids.ro

Antrenorul lui Dinamo, Constantin Ştefan, speră ca Dinamo să obţină a treia victorie a sezonului, în faţa adversarilor din Finlanda și a declarat că a studiat formaţia finlandeză şi că le-a cerut jucătorilor săi cât mai multă agresivitate în defensivă.

Riihimaen Cocks nu a cunoscut încă gustul victoriei în cea mai importantă competiţie intercluburi a lumii, înregistrând două remize şi o înfrângere.

„Ne aşteaptă un meci foarte important în grupele Ligi Campionilor, pe care vrem să-l tratăm cu maximă seriozitate. I-am studiat, le-am văzut meciurile jucate în Liga Campionilor şi un meci din campionat, dar au un campionat destul de slăbuţ.

romstal.ro

Au foarte mulţi jucători din fosta Uniune Sovietivă şi trei sârbi. Practic au 12 străini şi doar 4 finlandez. O echipă care joacă destul de agresiv pe teren propriu. Sperăm să le punem probleme în atac şi să avem o apărare cât mai agresivă în meciul de miercuri”, a declarat Constantin Ştefan.

Din Finlanda, campionii se vor duce direct la Cluj, pentru partida din etapa a cincea a Ligii Naționale cu Universitatea. Cum sălile din Cluj sunt indisponibile, meciul se va desfășura la Turda, pe 5 octombrie, de la ora 15:00.

Reclame