Alexandru David reacționează după ce Becali a pus ochii pe Salomao: „Becali tranșează fotbaliști”

Diogo Salomao va intra în ultimele şase luni de contract la 1 ianuarie, iar oficialii clubului au intenţionat să demareze negocierile pentru prelungirea angajamentului. Coincidență sau nu, în peisaj a apărut Gigi Becali, care l-a lăudat public pe mijlocașul dinamovist.

bestkids.ro

Alexandru David, președintele Consiliului de Administraţie al lui Dinamo, a vorbit în această dimineaţă despre mijlocașul portughez, dar și despre șansa ca acesta să ajungă la FCSB.

„Fantoma lui Gigi Becali nu o să dispară niciodată din preajma stadionului Dinamo sau a fotbalului românesc. Nu se pune problema ca Salomao să ajungă la FCSB.

Becali are în fiecare săptămână un jucător preferat, pe care-l vrea. Ne-am obișnuit cu asta. Acum văd că a zis că Nistor nu are unde să joace la FCSB. Ăsta ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru Dan Nistor și pentru orice jucător dorit de FCSB. Este o capcană în care ar fi putut cădea.

Becali aduce mereu jucători și spune că sunt cei mai buni, dar după câteva luni spune că nu mai sunt buni și-i aruncă precum o măsea stricată. Am văzut câţi a vândut Becali cu 70 de milioane.

Campionatul e strâns, cu doua-trei victorii consecutive ajungi sus. Trebuie să trecem peste acest blocaj al echipei.

Eu continui să spun că lotul lui Dinamo e de primele șase, de play-off”, a declarat Alexandru David, pentru o televiziune.

  • 3 goluri și 3 assisturi în 11 meciuri a reușit Salomao în acest sezon, în toate competițiile.
  • 8.000 € pe lună câștigă în acest moment Salomao la Dinamo.
  • 1.250.000 € valorează Salomao, fiind cel mai scump dinamovist din lot, alături de Hanca, cu o cotă similară.
Reclame