VIDEO | Ştefan Radu, pasă de gol în victoria la limită a lui Lazio cu Fiorentina

Revenit după o accidentare care l-a ţinut trei săptămâni departe de gazon, fostul dinamovist, Ştefan Radu are un mare merit în victoria echipei sale Lazio Roma în runda curentă de Serie A, în partida derby jucată împotriva celor de la Fiorentina.

vivre.ro

Fundaşul român a pasat decisiv la golul marcat de golgheterul Ciro Immobile împotriva Fiorentinei. A fost unica reuşită a partidei, astfel că Lazio a învins Fiorentina cu 1-0.

Lucas Leiva a executat un corner, iar Radu (31 de ani) a deviat decisiv traiectoria balonului, cu capul, iar vârful italian a împins mingea în poarta lui Lafont şi a deschis scorul. Pe final, Radu a intervenit în ultima clipă şi l-a blocat pe Sottil. 1-0 cu Fiorentina a fost prima victorie pentru Lazio după umilinţele 1-3 cu Roma şi 1-4 la Frankfurt, în Europa League.

Lazio a urcat pe locul 3, fiind la egalitate cu Napoli, care însă are un meci în minus. Juventus e lider, cu 24 de puncte. Fiorentina rămâne pe locul 6, cu 13 puncte, fiind la egalitate cu Inter, Sassuolo şi Parma.

Reclame