VIDEO | Cine e omul care poate produce declicul la Dinamo în opinia lui Florin Prunea

Gicu Grozav a revenit pe teren după aproape șase luni de absență. Fotbalistul de 28 de ani, proaspăt revenit la Dinamo, a jucat în ultimele 30 de minute ale meciului împotriva lui FC Botoșani şi s-a făcut remarcat la o singură fază, când l-a întors excelent pe Oaidă în careu, dar a şutat slab cu piciorul stâng, pe lângă poartă.

vivre.ro

Florin Prunea, fostul mare portar al lui Dinamo, îl vede pe Grozav drept omul care poate produce declicul aşteptat de dinamovişti.

„Cu siguranţă că este omul care poate schimba ceva. L-am văzut şi acum, când a intrat, ce fază a făcut. Se vede că e un jucător de calitate, cu un anumit nivel. În momentul când va fi pus la punct cu pregătirea fizică, Grozav va fi unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1 şi va ajuta foarte mult Dinamo. Întreruperea asta, acum, sigur că este important cum e gestionată”, a spus Florin Prunea, fostul internațional, la ProSport LIVE.

Salomao, este „rivalul” direct al lui Grozav pentru un rol de titular în echipa lui Dinamo. Salomao a fost unul dintre puținii jucători ai lui Dinamo ale căror evoluții au fost apreciate. Prestațiile recente au fost însă slabe.

  • Gicu Grozav a mai jucat la Dinamo în 2015, când a strâns 13 meciuri, patru goluri şi o pasă decisivă.
  • Atacantul s-a născut la Alba Iulia şi a jucat până acum la opt echipe: Unirea Alba Iulia, Standard Liege, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti, Terek Grozny, Dinamo Bucureşti, Karabukspor şi Bursaspor.
Reclame