Mircea Rednic şi-a ales staff-ul pentru noul mandat de la Dinamo

Nu a trecut nici măcar o lună de când pe banca lui Dinamo a ajuns Claudiu Niculescu în locul lui Florin Bratu, dar oficialii dinamovişti s-au reorientat către antrenorul care le-a adus ultimul titlu de campioni.

evomag.ro

Mircea Rednic a ajuns la un acord cu Ionuţ Negoiţă pentru a antrenat Dinamo în următoarele două sezoane din Liga 1, iar “Puriul” are ca obiectiv să claseze echipa pe un loc de play-off la finalul sezonului regulat. Astfel, pentru a-şi îndeplini obectivul, Mircea Rednic şi-a ales echipa alături de care va lucra la Dinamo Bucureşti. Iulian Mihăescu o să fie antrenorul secund, Cătălin Grigore se va ocupa de portarii din Ştefan cel Mare, iar Paolo Potocnik o să fie preparatorul fizic.

Claudiu Niculescu a fost numit în funcţia de antrenor principal pe 23 septembrie şi a condus echipa doar trei meciuri, perioadă în care a înregistrat o victorie (3-1 cu Dacia Unirea Brăila, în Cupa României), un egal (0-0 cu Sepsi, în campionat) şi o înfrângere (0-2 cu FC Botoşani, tot în Liga 1).

  • Mircea Rednic, în vârstă de 56 de ani, a antrenat-o pe Dinamo în 2006-2007, atunci când dinamoviştii au cucerit ultimul campionat, 2008-2009 şi 2015-2016.
  • Ultima dată, “Puriul” a pregătit-o pe Al Faisaly, echipă la care a rezistat doar cinci meciuri. Imediat după ce a fost demis de către arabi, antrenorul român a început negocierile cu Ionuţ Negoiţă pentru a prelua-o pe Dinamo.
Reclame