Salomao, liber să plece

La Dinamo apele se agită după egalul cu Concordia Chiajna din ultima etapă a turului sezonului regulat al Ligii 1 Betano, scor 0-0. Iar Rednic nu concepe să lupte pentru evitarea retrogradării și face transferuri pe bandă rulantă.

evomag.ro

După ce Subotic, a fost pus pe liber, Rednic vrea să aducă fundași, însă va trebui să și renunțe la unii jucători, iar printre ei se pare că este și Diogo Salomao. Deși este unul dintre cei mai constanți oameni din lotul „câinilor”, mijliocașul portughez de 30 de ani ar putea părăsi echipa, Rednic promițând astfel că ar face și economie cu banii.

„Nu vă agitaţi cu Salomao, chiar nu e cazul. Din salariul lui plătim doi jucători aduşi de mine care vor fi la fel de buni. Încetaţi să vă mai rugaţi de el”, le-ar fi transmis „Puriul” şefilor, conform gsp.ro.

Salomao a ajuns la Dinamo în iunie 2017 și are unul dintre cele mai mai salarii din lot, 8.000 de euro pe lună. La începutul lunii octombrie s-a vorbit chiar despre posibilitatea ca Salomao să ajungă la FCSB, iar conducerea dinamoviștilor i-a propus, în contraofertă, o mărire de salariu, cu doar 1.000 de euro.

  • 14 meciuri și 3 goluri are Salomao pentru Dinamo în acest sezon.
  • 1,25 milioane de euro e cota lui Salomao.
  • 53 de meciuri, 12 goluri și 16 pase decisive are Salomao la Dinamo.
Reclame