Ioan Andone în conflict cu fanii lui Dinamo: „La Voluntari nu se înjură”

Dinamo a reuşit victoria, 1-0 la Voluntari, dar suporterii sunt în continuare nemulţumiţi. Câţiva suporteri aflaţi la tribuna oficială i-au înjurat pe jucători, iar Ioan Andone, a intervenit.

După ce spiritele s-au liniștit și soarele a răsărit, fostul mare jucător al clubului Dinamo, a explicat pentru PRO X, cum a decurs acel incident.

„Cred că erau suporteri dinamoviști. N-am înțeles de ce protestau sau de ce înjurau. Aici să nu se creadă în altă parte. Nu le convine, să plece. O să întreb cine a stat acolo pentru că acelea sunt loje. Să se ducă oriunde vor ei să înjure, nu la Voluntari. Nu știu nici pe cine înjurau. Noi suntem un club mic, respectăm pe toată lumea. Mai să sară de la etajul 1 de acolo și am zis că poate îi ajut eu să sară. Să înjure unde vor ei, dar nu aici la noi. E treaba lor pe cine sunt supărați, nu e problema noastră a Voluntariului ce se întâmplă la Dinamo. Problema noastră e să ne salvăm și să scăpăm de ultimul loc”, a declarat Ioan Andone.

Acesta a spus şi de ce la Voluntari există un gazon perfect, în timp ce pe Naţional Arena terenul a fost sub orice critică în partida FCSB – Astra. „Să știti că la noi numai cu intervenția mea se mai poate intra pe teren. O singură dată pe săptămână avem voie 45 de minute. Pe Național Arena am înțeles că a fost altceva. Avem și niște oameni deosebiți care se ocupă de gazon și sincer îl protejăm. Avem unul din primele 3 gazoane din România”, a mai spus „Fălcosul”.

sursa video: Telekomsport.ro

Andone: Mergeţi la voi, la Dinamo şi înjuraţi.
Suporter: Dar Nistor e de la noi…
Andone: Mergeţi la Dinamo să înjuraţi! Vrei să urc la tine? (n.r. către un apropiat) Nicule, dă-l, mă, afară!

Reclame