VIDEO | Rednic anunţă super-transferuri la Dinamo: „Sunt peste ce avem noi în fotbalul românesc!”

Mircea Rednic a spart gheaţa la Dinamo, iar „câinii” săi s-au impus cu 1-0 la Voluntari, după un penalty în minutul 92.

bestkids.ro

Tehnicianul, imediat după meci, în conferința de presă, s-a arătat mulţumit de rezultat şi a anunțat că are veşti şi mai bune şi a oferit câteva informații despre noile achiziţii.

„Mai avem nevoie de un atacant. Am stat doar în Popa azi, aţi văzut ce rezerve au fost pe bancă. Dacă ne propunem să intrăm în play-off, avem nevoie de jucători cu mai multă experienţă.

Ne-am înţeles cu cei doi jucători, vor semna mâine. Sper să mai vină, poate chiar mâine, alţi doi fotbalişti. Nu vă spun numele lor, că nu îmi place să spun astfel de lucruri. Mai ales în această perioadă, când e foarte greu să mai găseşti jucători buni. Aveţi puţină răbdare, o să vedeţi. Eu zic că sunt peste ce avem noi în fotbalul românesc. Pe doi i-am văzut în Belgia, altul e jucător foarte bun, cu cotă foarte mare. Am mai avut unul care nu a mai ajuns în ultima clipă, i-am trimis şi bilet. Sunt jucători care se cam tem, mai aşteaptă alte echipe. Dar le-am explicat că Bucureştiul e frumos, că au de ce să vină în România”, a spus Rednic la conferință de presă.

vivre.ro

„Puriul” regretă despărţirea de Gicu Grozav și anunță că la Dinamo, perioada „experimentelor” s-a încheiat: „A fost ultimul meci în care am dat şanse. De acum, voi folosi fotbaliştii care au confirmat. S-a terminat cu experimentele. Sincer, îmi pare rău pentru Grozav, el nu era pe listă, dar asta e viaţa”.

Pentru Dinamo urmează, duminică, 11 noiembrie, ora 21:00, pe Arena Națională, partida cu FCSB, contând pentru etapa a 15-a.

Reclame