VIDEO | Dinamo și Gaz Metan au terminat la egalitate. Oaspeții au cerut o lovitură de la 11 metri în minutul 36 al partidei. 

Pauza nu ne-a ajutat să ieșim din criză. Dinamo a obţinut un punct la ultima fază a meciului cu Gaz Metan. Salomao a egalat cu un şut superb. Scorul a fost deschis de Trif, în minutul 77, cu primul său gol din acest sezon.

evomag.ro

În prima repriză, a fost linişte şi pace. Sorescu i-a amuzat pe puţinii spectatori din tribune, când balonul i-a fost inamic. Medieşenii au ameninţat poarta lui Penedo prin Fortes, dar şutul său a fost blocat. Înainte de golul lui Trif, bara a salvat-o pe Dinamo, la ocazia lui Fofana. Jucătorii lui Rednic au forţat egalarea şi au obţinut-o în zece oameni. Popescu a fost eliminat în final, iar Dinamo – Gaz Metan s-a încheiat 1 la 1.

O centrare din flancul stâng al atacului formației lui Mihai Teja a ajuns la Fofana. Mingea reluată cu capul de fundașul din Guinea l-a lovit în mână pe Katsikas.

watchshop.ro

Fotbaliștii medieșeni au protestat vehement, cerând o lovitură de la 11 metri, dar fără succes. Arbitrul Iulian Călin, după o consultare cu asistentul, a dictat lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri. Carlos Fortes a șutat puternic, prin zid, dar lovitura lui a fost respinsă de panamezul Jaime Penedo.

  • Dinamo urcă pe locul opt, cu 18 puncte. Gaz Metan face 26 de puncte şi o egalează pe Viitorul.
Reclame